Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Το "τραίνο της ιστορίας" σε μια μοναδική εκδρομή


Την ιστορική γέφυρα του Γοργοποτάμου πέρασε χθες το "τραίνο της ιστορίας" σε μια μοναδική εκδρομή συλλογής εμπειριών, εικόνων και γνώσεων που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικος σύλλογος Μπράλου
Ελπίζουμε να διοργανωθούν κι άλλες παρόμοιες εκδρομές για να μη χαθεί αυτό το ιστορικό πέρασμα της παλαιάς χάραξης και να συνεχίσει να συντηρείται σωστά η γραμμή αλλά και για να κρατάμε πάντα τη μνήμη ζωντανή!
Το τραίνο που ξεκίνησε από την Αθήνα και μέσω της νέας χάραξης (σήραγγα Καλλίδρομου) έφτασε στο ΣΣ Λειανοκλαδίου. Από εκεί κατευθύνθηκε στην ιστορική διαδρομή για Μπράλο με στάσεις και ξεναγήσεις σε Γοργοπόταμο, Τραχίνα, Ασωπό, Ελευθεροχώρι, πέρασε από τη μοναδική γέφυρα της "Παπαδιάς", 340 μέτρα μήκος περίπου και 50 μέτρα ύψος, Σήραγγα Μπράλου κ.α.
Ακολούθησε ολιγόωρη επίσκεψη στην Αμφίκλεια και μέσω Τιθορέας έφθασε το βράδυ στην Αθήνα στον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό (Σταθμό Λαρίσης).  Simos Michaloglou 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.