Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: 1916-2016 "Η ιστορία του σχολείου μας"

1916-2016 "Η ιστορία του σχολείου μας"
    Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί.

  Το Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας ερεύνησε και κατέγραψε την ιστορία του. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια λειτουργίας του, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, ώρα 20:30΄, στο Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας. Με χαρά σας περιμένουμε όλους!
    Όταν ψάχνεις σε παλιές ντουλάπες και αποθήκες μερικές φορές βρίσκεις θησαυρούς. Στην περίπτωση ενός σχολείου, οι θησαυροί είναι η ίδια η ιστορία του. Είναι τα παλιά μαθητολόγια με τους βαθμούς των μαθητών, οι καταστάσεις με τα στοιχεία τους, τα επαγγέλματα των γονιών τους. Οι χειροτεχνίες, τα καλλιγραφικά γράμματα όμορφα σαν ζωγραφιές!
Είναι το παρελθόν του σχολείου μας, το παρελθόν μας! Αυτό το παρελθόν ελάτε να ζωντανέψουμε όλοι μαζί!
    Απευθυνόμαστε σε όλες και όλους, όσους πέρασαν από το σχολείο είτε ως μαθητές είτε ως εκπαιδευτικοί, να συνδράμουν με φωτογραφικό ή άλλο υλικό για το Μουσείο Σχολικής Ζωής που θα ζωντανέψει τις παιδικές μνήμες!
Ευχαριστούμε θερμά τους κατοίκους της Αμφίκλειας που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας, διαθέτοντας μας πλούσιο υλικό και προσωπικές αναμνήσεις και προσδοκούμε στην πολύτιμη συνεισφορά και των υπολοίπων!

Με τιμή και εκτίμηση!
Χουλιάρα- Σιδερά Παναγιώτα
Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας    Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.