Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Εκπολιτιστικός σύλλογος Μπράλου-Εκδρομή με το τρένο της ιστορίας στις 22/6/19

Ένα video αφιερωμένο στο πρώτο εκδρομικό τραίνο για το Σιδηροδρομικό ΠέρασμαΜπράλου και την παλαιά χάραξη με αναφορά σε όσα συνέβησαν από την έναρξη λειτουργίας της νέας χάραξης (σήραγγαΚαλιδρόμουέως την ημέρα της εκδρομήςΕκπολιτιστικος σύλλογος Μπράλου
ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ "ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" στο Σιδηροδρομικό πέρασμα του Μπράλου.
Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε το όνειρο. Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019.
Το τραίνο θα ξεκινήσει από το σταθμό Λαρίσης (Αθήνα) και μέσω της νέας χάραξης θα φτάσει στο ΣΣ Λειανοκλαδίου. Από εκεί μετά από μια ολιγόωρη στάση θα διανύσει την ιστορική διαδρομή για Μπράλο με στάσεις και ξεναγήσεις σε Γοργοπόταμο, Τραχίνα, Ασωπό, Ελευθεροχώρι, γέφυρα Παπαδιάς, Σήραγγα Μπράλου κ.α. Ακολουθεί ολιγόωρη επίσκεψη στην Αμφίκλεια και μέσω Τιθορέας θα φτάσει το βράδυ στην Αθήνα στον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό (Σταθμό Λαρίσης).
Επιβίβαση εκδρομέων θα γίνει από πολλά σημεία καθώς και από Τιθορέα και Λειανοκλάδι.
Για δηλώσεις συμμετοχής κόστος εκδρομής και λεπτομερές πρόγραμμα θα ενημερωθείτε άμεσα στο profil του "Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπράλου https://www.facebook.com/profile.php?id=100014585226147. Ο τρόπος επικοινωνίας θα είναι το email και το messenger του συλλόγου και τα τηλέφωνα που θα ανακοινωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.