O Άρης Αμφίκλειας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο β’ ημίχρονο, ανέτρεψε το -11 του πρώτου ημιχρόνου (31-42), φτάνοντας στη νίκη με 78-74 απέναντι στον Πρωτέα Σχηματαρίου, τον οποίο υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα, στο φινάλε του πρώτου γύρου.
Στο σχεδόν κατάμεστο κλειστό της Αμφίκλειας, μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα στον αγώνα με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ, ο Πρωτέας κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα και να κλείσει την πρώτη περίοδο στο +5 (17-22).
Στη συνέχεια η ομάδα του Χαντζή έλεγξε τον αγώνα, διατήρησε σταθερό προβάδισμα στο σκορ και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +11 (31-42).
Με καλή άμυνα ο Άρης Αμφίκλειας προσπάθησε και κατάφερε να ξαναμπεί στον αγώνα, μείωσε σε 46-51 και 50-53 στο 30′ για να προσπεράσει για πρώτη φορά με 56-54 στο 31′. Ο Πρωτέας απάντησε αμέσως με ένα 0-5 για το 56-59, για να ακολουθήσει ένα φινάλε-θρίλερ στον αγώνα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο και όλα να κρίνονται στις λεπτομέρειες.
Στο 38′ το σκορ ήταν 70-69, στα 25” για τη λήξη 74-72, με τον Άρη να διατηρεί έστω αυτό το μικρό προβάδισμα φτάνοντας στη νίκη με 78-74.
Διαιτητές: Σπυρόπουλος Σπ.-Βάγγαλης (ΕΣΚΑ).
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-22, 31-42, 50-53, 78-74. ΠΗΓΗ
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Βέλλιος): Μπουρναζάκης, Ζανιάς 3 (1), Στρωτός 24, Μιχέλης 5, Μπαρούτης, Κεράστας 3 (1), Τσεκούρας 3, Καρκατσούλης 20 (1), Μαλτέσιος 14, Κολοκυθάς, Κουρέπης 6.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Χαντζής): Παρμενίδης, Ντουζίδης 13 (3), Πρίφτι 12 (2), Πανταζής 7 (1), Σολομωνίδης, Χουλιαράς 20 (2), Σουλινάρης 10, Χατζηγιαννάκης 8 (2), Εζόμο, Χαντζής Γ. 4 (1).


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"
Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.