Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2026

Αναγέννηση Λαμίας-Άρης Αμφίκλειας 57-71

Με τον Θανάση Στρωτό να σημειώνει 32 πόντους και να…ντύνεται Ζαραϊδώνης, ο Άρης Αμφίκλειας πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία κερδίζοντας την Αναγέννηση με 57-71.
Με εναλλαγές στο προβάδισμα η πρώτη περίοδος που βρήκε την Αναγέννηση Λαμίας μπροστά με 18-16. Στο ίδιο τέμπο και η συνέχεια με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα και τον Άρη Αμφίκλειας να προηγείται με 30-34 στο ημίχρονο.
Στη γ’ περίοδο και ιδίως μετά το 25′ ο Άρης Αμφίκλειας πήρε καθαρό προβάδισμα στο σκορ (38-47 στο 28′), προηγήθηκε με 40-50 στο 30′ για να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά (51-71 στο 38′) φτάνοντας τελικά στην επικράτηση με 57-71.  ΠΗΓΗ
Διαιτητές: Ραμιώτης-Πανουργιά.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-16, 30-34, 40-50, 57-71.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ (Κουμπούρας): Φύκας, Μυλωνάκης 6 (2), Ζαφείρης 4 (1), Πετρουγάκης 12 (1), Μπεσίνας, Μπερτσιμάς, Σαμπάνης 13 (1), Τσιαπράζης 2, Κουμπούρας Β. 6, Κονδύλης 12, Ζάχος 2, Ζάγκλης.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Βέλλιος): Μπαρούτης Παν., Ζανιάς, Στρωτός 32, Μιχέλης 3 (1), Μπαρουτής Παυλ., Κεράστας 2, Τσεκούρας 6, Καρκατσούλης 15, Μαλτέσιος 12 (1), Κολοκυθάς, Κουρέπης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.