Ο Αστέρας Αλιβερίου Instacar επικράτησε στη β’ παράταση του Άρη Αμφίκλειας με 69-78 σε ένα αγώνα-θρίλερ, έκανε το 4-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο από την αρχή της χρονιάς και τώρα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του για τον τελικό ανόδου, από ζευγάρι του β’ ημιτελικού Τελεθριακού-Πρωτέα Σχηματαρίου , που είναι στο 2-1.
Ματς για γερά νεύρα, με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τον Άρη Αμφίκλειας να βάζει δύσκολα στους πρωτοπόρους, που για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα φλέρταραν τόσο έντονα με την ήττα, καταφέρνοντας στο τέλος όμως, έστω και με δυσκολία, να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση στον τελικό.
Μετά το αρχικό 6-6 στο 6′ ο Αστέρας Αλιβερίου πήρε το προβάδισμα στο σκορ για να προηγηθεί με 10-16 στο 10′.
Στη β’ περίοδο οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 17-28 στο 16′ και έκλεισαν το ημίχρονο στο +12 (24-36).
Ο Άρης Αμφίκλειας ξεκίνησε πολύ καλά τη γ’ περίοδο μειώνοντας στο 24′ σε 32-36 με σερί 8-0, με τον Αστέρα Αλιβερίου να ανακτά το προβάδισμα για το 41-49 του 30΄.
Ο Άρης δεν τα παράτησε και με ένα νέο σερί αυτή τη φορά με 9-0 με συνεχόμενους πόντους του Στρωτού προσπέρασε για πρώτη φορά με 50-49 στο 35′.
Ακολούθησε ένα 0-6 του Αστέρα και μια μικρή διακοπή στο ματς στο 50-51, με τον Αστέρα να προηγείται με 50-55 στο 37′ με τρίποντο του Καραίσκου και τον Άρη να εκμεταλλεύεται εκτός των άλλων την αστοχία των φιλοξενούμενων από τη γραμμή των βολών για να μειώσουν σε 54-55 στα 50” και με καλάθι του Καρκατσούλη στα 5” πριν το τέλος μετά από ζευγάρι άστοχων βολών του Αλιβερίου να ισοφαρίζει σε 56-56 με το ντέρμπι να πηγαίνει στην παράταση!
Μάχη πόντο-πόντο στην παράταση, με τους γηπεδούχους με τρίποντο να κάνουν το 59-58 στο 42′ ενώ στο 1:15” για τη λήξη το σκορ ήταν ισόπαλο 63-63, με το αποτέλεσμα να παραμένει ίδιο και μετά από άστοχο σουτ του Καρκατσούλη οι δύο ομάδες να πηγαίνουν σε 2η παράταση!
Εκεί ο Αστέρας έβαλε μεγάλα σουτ με δύο τρίποντα από Καραμάνο και Βλάχο, ξέφυγε με 67-73 με τον Άρη να χάνει 4 βολές και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στη νίκη-πρόκριση με 69-78.
Διαιτητές: (ΕΣΚΑ). ΠΗΓΗ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-16, 24-36, 41-49, 56-56 (καν. διάρκεια), 63-63 (α’ παράταση), 69-78 (β’ παράταση-τελικό αποτέλεσμα).
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Βέλλιος): Μπαρούτης Παν. Βουρτζούμης 13 (3), Μιχέλης, Μπαρούτης Παυλ., Στρωτός 19, Τσεκούρας 4, Καρκατσούλης 16 (2), Μαλτέσιος 8, Μπουρναζάκης, Κολοκυθάς 3 (1), Κουρέπης 6.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ INSTACAR (Αγγέλου-Γκιζόγιαννης Α.): Καζάνας 12 (2), Καραϊσκος 16 (1), Βογιατζής Σοφ., Μάστορης, Σταματάκος, Καραμάνος 4 (1), Βλάχος 8 (2), Πρόντζος 12, Βογιατζής Παντ. 18 (1), Θεοδωρίδης 8 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"
Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.