Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

2 προσλήψεις γυμναστών στον Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας (8 μήνες σύμβαση)

Υπεγράφη και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 2431/Β/11-11-2015) για την έγκριση πρόσληψης πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σκοπό τη στελέχωση των Ο.Τ.Α. και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, οι οποίοι υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) έτους 2015-16. 

Για τη χρονιά 2015-156 θα προσληφθούν 1534 γυμναστές για Προγράμματα Άθλησης που απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες αθλουμένων. Σύντομα θα ακολουθήσει η απόφαση έγκρισης υλοποίησης των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2015-2016. 

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η κατανομή θέσεων για την πρόσληψη χιλίων πεντακοσίων τριάντα τεσσάρων (1.534) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής κατ’ ανώτατο όριο, με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. αυτών, που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) έτους 2015−2016, όπως αυτές αξιολογούνται και εγκρίνονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού Αθλητισμού, δια της Δ/νσης Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού και Διατροφής. 
Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και του Οργανωτικού Πλαισίου

Δείτε εδώ το ΦΕΚ που καθορίζει όλες τις θέσεις για 1.534 προσλήψεις γυμναστών σε όλη την Ελλάδα
Πηγή www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.