Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

«Με κορυφαίους διεθνούς φήμης σολίστ, το 2o Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού, στο Αγρόκτημα Αμφίκαια»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 Με κορυφαίους διεθνούς φήμης σολίστ, ξεκινάει στις 7 Ιουλίου του 2017 και θα διαρκέσει 3 ημέρες, στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια» στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας,  το 2ο Φεστιβάλ Πνευστών Οργάνων Παρνασσού.
    Μεταξύ άλλων συμμετέχουν, ο τρομπετίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Παναγιώτης Μπαλαμός, ο τρομπετίστας της Φιλαρμόνια Όρχηστρα Αθηνών, Διονύσης Αγαλιανός, ο κορνίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Χρήστος Καλούδης, ο τρομπονίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Σπύρος Φαρούγγιας, ο τουμπίστας της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Σάκης Μηρώνης, ο φλαουτίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Νίκος Νικόπουλος, και ο κλαρινετίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Παναγιώτης Σιωράς.
    Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα ολοκληρωθούν το τελευταίο βράδυ, με την Συναυλία-Διαγωνισμό των Αριστούχων Σπουδαστών, που θα έχει ως κορυφαίο βραβείο, την πρόσκληση του καλύτερου μαθητή, την επόμενη χρονιά, ως Σολίστ, στο 3ο Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού 2018.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.