Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone στον Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών 
Στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, λειτουργεί το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone,το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας στον τόπο μας. Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής καλύπτει τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν άμεσα και εύκολα την κατάσταση της υγείας τους.
Οι εξετάσεις που πραγματοποιεί δωρεάν ο Γενικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Μπράλου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Τηλεϊατρικής Vodafone, περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα, έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας για την πιθανότητα άσθματος, μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης, μέτρηση πίεσης, μέτρηση του κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο, μέτρησης ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων.
Οι εξετάσεις αυτές, εφόσον ο Γενικός Ιατρός το κρίνει απαραίτητο, μεταφέρονται αυτόματα στους καρδιολόγους/πνευμονολόγους του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, οι οποίοι αποστέλλουν τη συμβουλευτική τους γνωμάτευση με τον ίδιο αυτόματο τρόπο.
Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και συμμετέχουν επιπλέον σε αυτό το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και η εταιρεία Vidavo.
Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής υλοποιείται με την υποστήριξη της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 2231092555 (Περιφερειακό Ιατρείο Μπράλου).   Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.