Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΤΟΣΥΝ Αμφίκλειας-Συγχαρητήρια για τους τελειόφοιτους μαθητές

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που καταβάλλατε και έρχεται να ανταμείψει τους κόπους σας τόσο εσείς προσωπικά όσο και η οικογένεια σας.
Η επιτυχία και η αποτυχία στις εξετάσεις είναι παροδικές καταστάσεις, οι οποίες δεν προεξοφλούν τη θετική ή αρνητική επίδραση στην εξέλιξη των μαθητών. Όταν υπάρχουν ανοικτοί ορίζοντες αντίληψης και προσήλωση σε επιθυμίες και ιδανικά, τότε ακόμα και η “μη επιτυχία” στις εξετάσεις είναι προσωρινή και δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες επιλογές και αποφάσεις.
Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σας γεμάτο όμορφες αναμνήσεις και με αυτόν τον τρόπο διαβαίνετε την ενηλικίωση. Το σχολείο τελείωσε και, ανεξάρτητα της επιτυχίας στις εξετάσεις, τώρα είναι η αρχή μιας νέας ζωής στον προσωπικό και επαγγελματικό στίβο!
Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο και καλή σταδιοδρομία!
Με τιμή,
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.