Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

2 Τρισδιάστατες διαβάσεις πεζών στην Αμφίκλεια

Απο τις 6:30 το πρωί ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αμφίκλειας πήρε  τα πινέλα του και στρώθηκε στη δουλειά!!Κάτι  όμορφο ετοιμάζεται!!!Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας  Ελάτειας!! Πηγή Αθανασία Στιβακτή-Facebook
Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων
Η Αμφίκλεια απέκτησε  δύο τρισδιάστατες διαβάσεις  έξω από  το Δημοτικό  σχολείο. Ήταν κάτι  που είχε σχεδιαστεί προ κορονοιου εποχή και τώρα ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί. Δουλέψαμε 2 μέρες αρκετοί άνθρωποι. Το δυσκολότερο  κομμάτι  ήταν ο σχεδιασμός τον οποίο πραγματοποίσε η Ειρήνη  Κοβάτσι με μεγάλη χαρά για προσφορά  προς το σχολείο μας και την ευχαριστούμε  θερμά.Ευχαριστώ την ομάδα μου  Φαρδέλα Νικολέτα  , Ραχούτη Βίκυ, Τσαπρούνη Μαρία ,Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Καλιτσουνάκη Γιώργο και Ανδρέα Τσιρίκο για την πολύτιμη βοήθεια και βεβαίως  τη Δήμαρχο μας Στιβαχτή Αθανασία  για τη βοήθεια σε ότι  χρειαστήκαμε και τη προσφορά των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.Αυτή ήταν η αρχή!!Θεού  θέλοντος  και κορονοιου επιτρέποντος  θα κάνουμε και άλλα έργα. Καλή και δημιουργική  σχολική  χρονιά!!
Η πρόεδρος

Θάνου Χρυσάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.