Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ - Υποβολή προτάσεων για ένταξη έργων στο Πρόγραμμα, «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών

 Με ταχείς και εντατικούς ρυθμούς προχωρά η υποβολή προτάσεων του Δήμου μας για ένταξη έργων στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. 

- Με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη και εκμεταλλευόμενος άμεσα το εν λόγω πρόγραμμα χρηματοδότησης και τα οφέλη του, ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας αξιοποιεί τις δυνατότητες που του δίνονται υποβάλλοντας ώριμες μελέτες έργων. 

- Ήδη έχει υποβληθεί ολοκληρωμένη πρόταση στην Πρόσκληση ΑΤ01, στον Άξονα Προτεραιότητας "Περιβάλλον" με τίτλο " Υποδομές Ύδρευσης" για το έργο: "Βελτίωση των υποδομών και της διαχείρισης ύδρευσης Αμφίκλειας, Κ. Τιθορέας και Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας" προϋπολογισμού 6.936.503,23€ (προ Φ.Π.Α.). Επίσης, στη Συνεδρίαση της επόμενης Οικονομικής Επιτροπής, είναι προς έγκριση η υποβολή μίας ακόμη πρότασης στην Πρόσκληση ΑΤ09, στον Άξονα Προτεραιότητας "Πολιτική Προστασία - Προστασία της Δημόσιας Υγείας - Τεχνική Βοήθεια" με τίτλο "Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος" για το έργο: "Μελέτες κτιρίων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας" προϋπολογισμού 580.177,98€ (με Φ.Π.Α.).

- Παραμένοντας σε εγρήγορση και ετοιμότητα θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα και να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες μας και την ανάπτυξη της περιοχής μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.