Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

1 χρόνος επαναλειτουργίας της ανακύκλωσης στον Δήμο μας


Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την επαναλειτουργία του προγράμματος ανακύκλωσης στον Δήμο μας!
Ένα πρόγραμμα το οποίο, μετά την πολυετή παύση της λειτουργίας του, όχι μόνο τέθηκε ξανά σε ισχύ αλλά λειτουργεί άψογα με ορατά και ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Η μείωση των αποβλήτων είναι σημαντική και η οικολογική συνείδηση των δημοτών μας συνεχώς αυξανόμενη, στοιχεία που αποδεικνύουν ότι κερδίζουμε ένα δύσκολο στοίχημα. Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη και ώθηση για εντατική συνέχιση του έργου μας.
Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την ορθή λειτουργία του προγράμματος αυξήσαμε τον στόλο μας και τον αριθμό των μπλε κάδων ανακύκλωσης, που βρίσκονται πλέον σχεδόν σε όλες τις γωνιές του Δήμου μας. Η επιτυχία της ανακύκλωσης όμως είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους! Γι'αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε να πράττουμε ορθά, ακολουθώντας τις οδηγίες της ανακύκλωσης. Στους μπλε κάδους ΔΕΝ πετάμε τα σκουπίδια μας! Πετάμε ΜΟΝΟ όσα απορρίμματα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν όπως το αλουμίνιο, το πλαστικό, το γυαλί, το χαρτί κτλ.
Η ανακύκλωση και η καθαριότητα αποτελούν βασικές συνιστώσες της περιβαλλοντικής μας πολιτικής. Αλλά μόνο η συλλογική προσπάθεια και η συνεργασία σας θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό!
Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.