Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Η ανακοίνωση του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας για κρούσμα σε μαθητή στην Κ. Τιθορέα

Η ανακοίνωση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας:
«Αναφορικά με το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε σε μαθητή της Γ' τάξης του Γυμνασίου Κάτω Τιθορέας έχουμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:
Κατόπιν συνεννοήσεως με τις Αρμόδιες Υπηρεσίες, τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Κάτω Τιθορέας αποφασίστηκε το κλείσιμο της Γ' τάξης Γυμνασίου για 14 ημέρες, ενώ όλοι οι μαθητές της τάξης θα μπουν σε καραντίνα.
Ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των στενών επαφών, μαθητών και καθηγητών και πραγματοποιείται απολύμανση σε ολόκληρο το κτίριο της σχολικής μονάδας.
Όπως ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, με την ύπαρξη ενός και μόνο κρούσματος δεν μπορεί να κλείσει ολόκληρο το σχολείο.
Τα τεστ ιχνηλάτησης των μαθητών θα γίνουν μετά το πέρας κάποιων ημερών, αφού οι συμμαθητές ήρθαν σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα μόλις χθες.
Παρακαλούμε όλους τους γονείς να επιδείξουν ψυχραιμία και να εφαρμόσουν τις προβλεπόμενες οδηγίες. Ο πανικός δεν βοηθάει κανέναν μας! Ο Δήμος παραμένει σε πλήρη εγρήγορση και διαρκή συνεργασία με τη Διεύθυνση της Σχολικής Μονάδας και τους αρμόδιους φορείς.
Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον μαθητή μας! Παραμένουμε ασφαλείς! Τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.