Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Υπογραφή σύμβασης για "Αγροτική οδοποιία του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για μία ακόμη φορά αποδεικνύουμε ότι οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις, μετά και τη σημερινή υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ", συμβασιοποιημένου ποσού 700.413,86€ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".
Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν τη βελτίωση τμημάτων του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και ειδικότερα:
1) Αγροτική οδό από την Κοινότητα Τιθορέας έως μετά την περιοχή Καλυβίων, συνολικού μήκους 4.796,06μ.
2) Αγροτική οδό της Κοινότητας Ελάτειας, συνολικού μήκους 769,72μ.
3) Δύο τμήματα αγροτικών οδών της Κοινότητας Λευκοχωρίου, συνολικού μήκους 941,46μ.
4) Αγροτική οδό της Κοινότητας Σφάκας, συνολικού μήκους 294,12μ.
Σκοπός των εν λόγω εργασιών είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Ως καθαρά αγροτικός Δήμος οφείλουμε να στηρίξουμε τους αγρότες μας με κάθε τρόπο και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους, τόσο με μικρές παρεμβάσεις όσο και με μεγάλα έργα υποδομής.
Η κατανόηση της αναγκαιότητας άμεσης αναβάθμισης του δικτύου αγροτικής οδοποιίας του Δήμου μας, οδήγησε στην επίσπευση από πλευράς μας των διαδικασιών, που υπό κανονικές συνθήκες απαιτούν χρόνια. Με σκληρή δουλειά, όμως, υπευθυνότητα και επίδειξη γρήγορων αντανακλαστικών, πετύχαμε σε μία μόνο θητεία να συντάξουμε αναλυτική μελέτη, να υποβάλλουμε εγκαίρως πλήρες φάκελο, να εντάξουμε το έργο στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", να προκηρύξουμε διαγωνισμό και εντέλει να το υλοποιούμε.
Με σωστή συνεργασία, ορθή διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού και περίσσια αγάπη για τον τόπο μας, θα συνεχίσουμε να μιλάμε με έργα, προσφέροντας στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας την αλλαγή που του αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.