Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΑΣ Διόνυσος-Εναρξη εγγραφών από σήμερα

Οι εγγραφές του Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας ξεκινούν από αύριο Δευτέρα 29/8. Κάθε απόγευμα έως και την Παρασκευή 2/9 7-9μμ σας περιμένουμε (γονείς-κηδεμόνες και ενήλικους-ες αθλητές-τριες) στο γραφείο του συλλόγου στον 2ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας για την παραλαβή των εγγράφων, την επικοινωνία και ενημέρωση σας καθώς και την πληρωμή τυχόν οφειλών.
Και φέτος θα λειτουργήσουν: Α) η Ακαδημία Ποδοσφαίρου με την όρεξη, τις ιδέες και την πολυετή εμπειρία του κου Φέκα Κωνσταντίνου, Β) το Τμήμα Βόλεϊ με το νέο μας προπονητή κ. Παπαδούλη Παναγιώτη στο τιμόνι, μετά από τη μακροχρόνια συνεργασία του με τον ΑΨΛ Μεδεών Άσπρων Σπιτιών και Γ) το Τμήμα Στίβου-Γυμναστικής υπό την καθοδήγηση της συντοπίτισσας καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κας Φαρδέλα Νικολέτας για 4η χρονιά.
Φέτος θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσει ξανά το τμήμα Γυμναστικής ενηλίκων και αναμένουμε θερμά την εκ μέρους σας εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Έναρξη Προπονήσεων: Στίβος-Γυμναστική Τετάρτη 7/9 5-6μμ, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πέμπτη 8/9 5-7μμ και Βόλεϊ Πέμπτη 8/9 6-8μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.