Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Περιήγηση στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας μέσω… application

Περιήγηση στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας!
➡️ Ο Δήμος μας, στο πλαίσιο ανάδειξης και προώθησης του τουρισμού στην περιοχή μας, προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Terracom S.A., αξιοποιώντας την εφαρμογή κινητού ProxiTour, προκειμένου να διαφημίσει διάφορα σημεία ενδιαφερόντος του τόπου μας.
➡️ Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ένας ηλεκτρονικός οδηγός και μία έξυπνη λύση ξενάγησης και περιήγησης. Απευθύνεται σε κάθε επισκέπτη ή μόνιμο κάτοικο του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, που θέλει να εξερευνήσει τον πολυδιάστατο πολιτιστικό πλούτο και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας.
➡️ Η λήψη της εφαρμογής μπορεί να γίνει δωρεάν:
1) μέσω της ιστοσελίδας https://www.proxitour.com/proxitour-app/
2) μέσω του play store πληκτρολογώντας απλώς proxitour
3) σκανάροντας τα κάτωθι QR Codes.
Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας, μπορείτε είτε να κάνετε εγγραφή είτε να επιλέξετε είσοδο ως απλός επισκέπτης. Στο μενού επιλογών, στις εξωτερικές διαδρομές, θα βρείτε και την περιήγηση στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, με τις προτάσεις που επιλέξαμε για εσάς. Κάθε προτεινόμενο έκθεμα, σημείο ενδιαφέροντος ή μονοπάτι συνοδεύεται από πληροφορίες, εξατομικευμένη αφήγηση, συντεταγμένες και φωτογραφικό υλικό.
📱 Συνδεθείτε και αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε στην άλλη πλευρά του Παρνασσού, σε μία περιοχή που έχει να προσφέρει πολλά ως ανερχόμενος τουριστικός και εναλλακτικός προορισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.