Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Ενημερωτικό δελτίο από τη Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή
Ιδιαίτερα σημαντική ημέρα η σημερινή για τον Δήμο μας μετά την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών!
Η σύναψη ισχυρών δεσμών με ένα από τα σπουδαιότερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, μοναδικό στο είδος του, με πλούσιο έργο και συμμετοχές σε κορυφαία ευρωπαϊκά προγράμματα, θα ενισχύσει σημαντικά το όραμα του Δήμου μας για οικονομική ανάπτυξη, εξέλιξη και εκσυγχρονισμό, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Ευχαριστούμε θερμά την Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια κα Χριστίνα Κουλούρη για την άμεση και θετική ανταπόκρισή της στο αίτημά μας για συνεργασία. Στη σημερινή μας συνάντηση, παρουσία της Αντιπρυτάνεως Διεθνών Σχέσεων και Συνεργασιών Αν. Καθηγήτριας κας Μαριάννας Ψύλλα, συναποφασίσαμε τον σχεδιασμό δράσεων προς όφελος και των δύο μερών σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η κοινωνική μέριμνα, η έρευνα, το περιβάλλον κ.α.
Η πρόοδος του τόπου μας και η εξωστρέφεια αποτελούν μονόδρομο. Ανοίγουμε ορίζοντες και ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.