Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση της Δημάρχου Αμφίκλειας -Ελάτειας για τις εκλογές

"Ένας Δήμος... Ένα Μέλλον!"!!! Δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λένε οι δημότες μας. Το είπε ξεκάθαρα και το αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα της κάλπης!
Οι πολίτες έκριναν και αποφάσισαν ότι η ομάδα μας είναι αυτή που θα Συνεχίσει Δυναμικά τη διοίκηση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας. Επέλεξαν τα κατάλληλα πρόσωπα, τη σταθερότητα και τα σαφή δείγματα γραφής. Η ρητή εντολή και εκ νέου ανανέωση της μεταξύ μας εμπιστοσύνης είναι το επιστέγασμα ενός όμορφου, καθαρού και πολιτισμένου αγώνα. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους θερμά για τη διαρκή στήριξη και την τελική επιλογή!
 Ευχαριστώ ολόψυχα τους συνεργάτες μου, παλιούς και νέους, καθώς και όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους γι' αυτό το υπέροχο και εποικοδομητικό ταξίδι! Ένα ταξίδι που θα συνεχιστεί με την ίδια διάθεση προσφοράς, την ίδια συνεργασία και όπως πάντα με πολλή και σκληρή δουλειά.
 Το πιο μεγάλο ευχαριστώ, όμως, το οφείλω στην οικογένειά μου! Στους δικούς μου ανθρώπους. Στους συγγενείς και φίλους οι οποίοι, εδώ και χρόνια, στέκονται βράχοι ακλόνητοι στο πλευρό μου, δίνοντάς μου δύναμη να συνεχίσω να υπηρετώ με ζήλο, υπομονή και αγάπη τον ευλογημένο τόπο μας.
Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστούμε! Αυτή η νίκη είναι όλων μας!! Συνεχίζουμε Δυναμικά για την επόμενη μέρα, για την επόμενη θητεία, για "Έναν Δήμο... Ένα Μέλλον!"!!!  Soula Stivakti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.