Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Διονύσια 2024-Ολο το πρόγραμμα εκδηλώσεων Δ.Ε. Αμφίκλειας

Πάντα οι τόποι ανθίζουν, όταν υπάρχουν άνθρωποι να τους "ποτίζουν"... Τη δουλειά αυτή, εκτός από τη Δημοτική Αρχή, έχουν αναλάβει οικειοθελώς οι Σύλλογοι και οι εθελοντές. Μία δουλειά δύσκολη, που απαιτεί προσωπικό χρόνο, κόπο και ιδέες.
Είμαστε από τους τυχερούς Δήμους, γιατί σε όλα σχεδόν τα χωριά μας υπάρχουν δραστήριοι Σύλλογοι και ακαταπόνητοι εθελοντές, που δίνουν ζωή μέσα από τις ποικίλες δράσεις τους. Στόχος τους να χαρίζουν όμορφες στιγμές και ξεχωριστές εμπειρίες σε μόνιμους κατοίκους, επισκέπτες και ετεροδημότες.
Ειδικά για τους τελευταίους πασχίζουν να αναδείξουν την ομορφιά της γενέτειράς τους και να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς - κυρίως στους νεότερους - ώστε να έχουν πάντα λόγο να επιστρέφουν στον γενέθλιο τόπο. Εμείς δεν έχουμε παρά να στηρίζουμε το δύσκολο έργο τους, δίνοντάς τους δύναμη να συνεχίζουν τη δράση τους.
Το καλοκαίρι στη Δ.Ε. Αμφίκλειας προβλέπεται "καυτό" και ενδιαφέρον, χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα που ετοιμάσαμε όλοι μαζί με αγάπη και μεράκι. Πάρτε μία γεύση, επιλέξτε σύμφωνα με τη διάθεσή σας και δρομολογήστε τις προσεχείς εξορμήσεις σας. Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.