Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ισχύ τα πλευρικά διόδια των Θερμοπυλών (Μπράλου). Με τις υγείες μας.........

Η «Κεντρική Οδός Α.Ε.», ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3597/2007 (όπως αυτός τροποποιήθηκε με το Ν. 4219/2013) που διέπουν τη Σύμβαση Παραχώρησης του έργου «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος (Ε65)» και έπειτα από σχετική επικοινωνία με το Ελληνικό Δημόσιο, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 8ης Σεπτεμβρίου προς Τρίτη 9η Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μώλου και Μπράλου (Θερμοπυλών).
Οι τιμές των διοδίων τελών που θα ισχύσουν είναι οι ακόλουθες:
pin_0.jpg
Η Κεντρική Οδός Α.Ε. υπενθυμίζει ότι για τους πλευρικούς σταθμούς εξόδου και εισόδου ισχύουν τα εξής:
Α) Εξόδου: Το τέλος διοδίου αντιστοιχεί στο μήκος του αυτοκινητοδρόμου που διανύεται από την αρχή της ζώνης χρέωσης μέχρι τον πλευρικό σταθμό διοδίων.
Β) Εισόδου: Το τέλος διοδίου αντιστοιχεί στο μήκος του αυτοκινητοδρόμου που διανύεται από τον πλευρικό σταθμό διοδίων έως το τέλος της ζώνης χρέωσης.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό σταθμό της ίδιας ζώνης ή σε άλλον πλευρικό της ίδιας ζώνης στο ίδιο ταξίδι.
Στον πλευρικό σταθμό Μώλου το τέλος διοδίου αφορά στη χρήση του τμήματος από την αρχή του αυτοκινητοδρόμου (Σκάρφεια) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου. 
Στον πλευρικό σταθμό Μπράλου (Θερμοπυλών) το τέλος διοδίου αφορά στη χρήση του τμήματος από τον Α/Κ Μπράλου (Θερμοπυλών) έως το τέλος της ζώνης χρέωσης του αυτοκινητόδρομου στον Α/Κ Ανθήλης.
Σχόλιο AMFIKLIA blog
Αυτό που γίνεται πλέον στον νομό μας με τα διόδια είναι το λιγότερο που μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ΑΛΗΤΕΙΑ......
Η λύση φυσικά για όλους μας είναι απλή πηγαίνοντας στην Λαμία. Δεν πληρώνουμε διόδια και ακολουθούμε τον δρόμο από την Δαμάστα προς Λαμία. Μπορεί να κάνουμε 5 λεπτά παραπάνω αλλά τουλάχιστον δεν θα πληρώνουμε τα διόδια της ντροπής..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.