Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Το Μονοπάτι Παρνασσού 2015 στους 5 καλύτερους αγώνες TRAIL 2015

Το Μονοπάτι Παρνασσού έχει συμπεριληφθεί στους 5 προτεινόμενους αγώνες για ψηφοφορία από τους 95 ορεινούς αγώνες δρόμου απόστασης 10- 30 χλμ. Η παρουσίαση των υποψηφιοτήτων και «Η ψηφοφορία των καλύτερων 2015» για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 2015, αποτελεί μια πρωτοβουλία του http://www.advendure.com για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Η διάκριση μας κάνει περήφανους και μας γεμίζει ενέργεια και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στην προετοιμασία του επόμενου αγώνα και την βελτίωση της διοργάνωσης του 2016.
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα

Το περιοδικό http://www.advendure.com/ προτρέπει το κοινό :
“Θέλαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να πείτε την γνώμη σας, επιβραβεύοντας αυτούς που ξεχώρισαν και άφησαν ένα μοναδικό αποτύπωμα για το άθλημα και μία διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού ήταν ίσως η καλύτερη διαδικασία για να αναδειχθεί αυτό.
Στο άρθρο που ακολουθεί αναλύουμε τις κατηγορίες, τους αγώνες και τους αθλητές που επιλέχτηκαν από την συντακτική ομάδα του Advendure, για την φετινή ψηφοφορία που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ TRAIL 2015: Πραγματικά εδώ κάθε χρόνο η «δουλειά» μας γίνεται όλο και πιο ευχάριστα δύσκολη, από την στιγμή μάλιστα που αποφασίσαμε να περιλάβουμε μόνο πέντε αγώνες και όχι περισσότερους όπως πέρυσι βάσει γεωγραφικής κατανομής. Απλά να πούμε ότι συνολικά φέτος διεξήχθησαν 95 αγώνες απόστασης 10-30 χλμ που συναγωνίζονται σε αυτή την κατηγορία και εύκολα καταλαβαίνετε ότι ο πονοκέφαλος ήταν μεγάλος.”

Το άρθρο:
http://www.advendure.com/index.php/diafora/item/3687-vote-2015-paroysiasi-twn-ypopsifiotitwn#.VnhWFxWLTIV

Η ψηφοφορία:
http://www.advendure.com/index.php/diafora/item/3677-vote-oi-kalyteroi-toy-2015#.VnhSlxWLTIX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.