Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Επτά προορισμοί για μονοήμερη εκδρομή από την Αθήνα από το newsbeast.gr

Αφιέρωμα σε κοντινές αποδράσεις από την Αθήνα με λίγα χρήματα είχε το newsbeast.gr με 7 προορισμούς και μέσα σε αυτούς ήταν και ο Παρνασσός με την Αμφίκλεια φυσικά. Δείτε το..

Παρνασσός
parnassos
Ειδυλλιακά τοπία και όμορφες διαδρομές ιδιαίτερα για τους χειμερινούς μήνες θα δείτε στον Παρνασσό. Εκτός από την Αράχωβα σε λιγότερες από 3 ώρες από την Αθήνα μπορείτε να επισκεφθείτε την Αμφίκλεια και την Αγόριανη, να πιείτε ελληνικό καφέ κάτω από τα πλατάνια και γύρω από τα έλατα και να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια των χωριών. Αν είστε λάτρης των χειμερινών σπορ το χιονοδρομικό κέντρο θα σας ανταμείψει το χειμώνα, ενώ για τους καλοφαγάδες υπάρχουν δεκάδες επιλογές στις ταβερνούλες της περιοχής.
Στην Αμφίκλεια θα βρείτε και το μοναδικό μουσείο Άρτου στην Ελλάδα το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε. Σε όλα τα χωριά θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα και αν δεν θέλετε να κάνετε πεζοπορία ή το περπάτημα δεν σας γοητεύει μπορείτε απλά να χαλαρώσετε σε ένα γραφικό καφέ απολαμβάνοντας τη φύση.
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.