Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Αμφίκλεια Παζάρι 2017

Βαθιές είναι οι ρίζες και του παζαριού της Αμφίκλειας [ετήσια 5νθήμερη εμποροπανήγυρη],  το οποίο έπαιξε και εξακολουθεί να παίζει σημαντικό  ρόλο στην ζωή της κωμόπολης και της ευρύτερης περιοχής (εμπόριο – ψυχαγωγία κλπ). 
Εντονότερος ίσως ο ρόλος  σε παλιότερους καιρούς (και με ζωοπανήγυρη), αλλά και σήμερα το παζάρι συνεχίζει δυναμικά, ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στους ρυθμούς της εποχής. 
Έτσι λοιπόν και φέτος από 18 Σεπτεμβρίου [έναρξη] το ραντεβού και εθιμικά, στο κλασσικό παζάρι θεσμό της Αμφίκλειας, (Σημαδιακή χρονική περίοδος και για πολλές συγκεντρώσεις παλιών συμμαθητών). 
Από πλευράς Δημοτικών αρχόντων και υπηρεσιών έχουν γίνει και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες, όπως πάντα, για την εύρυθμη λειτουργία της διοργάνωσης, η οποία ειδικά φέτος θα πάρει 2ήμερη παράταση σύμφωνα με Δημοτική απόφαση, ώστε να συμπεριλάβει και το Σαββατοκύριακο 23-24/09       Δ.Ι.Καλπύρης ,  ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.