Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Η Αμφίκλεια "στολίζεται" Χριστουγεννιάτικα, φωτογραφίες

Οι υπερδραστηριοι σύλλογοι της Αμφικλειας σε συνεργασία με το Δήμο για άλλη μια φορά έδειξαν έμπρακτα την αγάπη για τον τόπο τους..
Ξεκινώντας σήμερα με μεράκι ο κάθε Σύλλογος να στολίζει  το δέντρο του που θα κοσμεί  την Κεντρική Πλατεία μας...
Παρόντες και οι αιρετοί, ενώ αύριο συνεχίζουν οι υπόλοιποι σύλλογοι και το Δημοτικό Σχολείο. Συγχαρητήρια σε όλους και είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες που δραστηριοποιειστε στην Αμφίκλεια....αν ξέχασα να επισημάνω κάποιον ζητώ συγνώμη προκαταβολικά...
Πηγή Σούλα Στιβακτή (facebook)



2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφος ο στολισμός στην κεντρική πλατεία συγχαρητήρια !
    Συγχαρητήρια επίσης στους αρμοδίους του δήμου που οπός φαίνεται δεν πρόκειται να μεριμνήσουν ια την καθαριότητα των δρόμων από τα πλατανόφυλλα της πλατειάς που έχον γεμίσει ολόκληρο το χόριο , και φράζουν τια αποχετεύσεις Ελπίζω μέχρι το Πάσχα ! αν μέχρι τότε δεν έχουμε πάρει φωτιά ή έχουμε πνιγεί οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ο στολισμός της πλατείας σας εύχομαι καλές γιορτές αλλά εκτος από την βιτρίνα του χωριου υπάρχουν τελείως ξεχασμένες περιοχές που σαν Δήμος έχει την υποχρέωση να τις φροντίζει,ας ξεκινήσετε λοιπόν να μαζέψετε τα πεταμένα σαράβαλα που δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παραθυρά μας απο την ασχήμια και να μαζέψετε και τα σκουπίδια που έχουν φροντίσει γείτονες να γεμίσουν τον τόπο,έτσι για να καλυτερέψει η ζωή μας για όσους έχουν την ατυχία να μην ζουν στην πλατεία και σε άλλες περιοχές .....επωνύμων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.