Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Street Rock Festival στην Αμφίκλεια, video, φωτο

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: Ανάμεσα στο Mountain Beer House και Oldies Bar, μουσικοί από τη σύγχρονη rock σκηνή, συναντιούνται, ο καθένας με το δικό του στίγμα και ύφος:
Ο “Χαμένος Επιζών” (Νεκτάριος Βασιλακάκος) και ο “Αυτόχειρας” (Νικολής Μουστάκας) παίζοντας και αυτοσχεδιάζοντας Rap Hip – Hop.  Ο Στάθης Μωραίτης απαντά με Acoustic Rock, Οι StopWatch ( Λουκάς Κέφος & Άγγελος Κούλας) μαζί με τον Νίκο Τσιαμπάο ταξιδεύουν στο Alternative Rock και υποδέχονται τους Bag Of Nails (Psychedelic Blues Rock trio from Athens), που για πρώτη φορά, παρουσιάζουν ζωντανά όλα τα κομμάτια του επερχόμενου full album τους φυσικά μαζί με επίλεκτες διασκευές για επίλεκτους παλιοροκάδες.  Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας και του συλλόγου Το.Συν. Αμφίκλειας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε διαφορετικό αλλά ενδιαφέρον μουσικό μήκος κύματος συντονίστηκε απόψε (19.08.2018) η Αμφίκλεια, με αφορμή το εξαιρετικό Street Rock Festival της κωμόπολης. Δ.Ι. Καλπύρης. Ενδεικτικά στιγμιότυπα: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.