Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Αμφίκλεια-Ολοκληρώθηκε η 8η εθελοντική αιμοδοσία


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ παλαιούς και νέους για τη συμμετοχή τους στην 8η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κ.Υ Αμφίκλειας για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Κοινότητας Αμφίκλειας. 
Το παρόν ως εθελοντές αιμοδότες μεταξύ των άλλων έδωσαν η Δήμαρχος κ. Αθανασία Στιβακτή και ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Λουκάς Σκλαβούνος δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους.
Ευχαριστούμε επίσης την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για την ανταπόκρισή της στο αίτημά μας, το κινητό συνεργείο Αιμοδοσίας που παραβρέθηκε, τη Δ/νση του Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας για τη διάθεση χώρου και τον ιατρό που πραγματοποίησε τους ελέγχους.
Γνωρίζοντας ότι, η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, τα αποτελέσματά της οποίας σώζουν ζωές, γιατί το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Μάρτη 2020.
Λουκάς Κόλλιας – Υπεύθυνος της Τράπεζας Αίματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.