Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας για το ανοιγμα των σχολείων

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε, τα προαύλια γέμισαν χαρούμενες φωνές και ένα καινούριο ταξίδι γνώσης ξεκίνησε σήμερα για τους μαθητές μας! Ας ευχηθούμε να είναι ασφαλές, γεμάτο μάθηση και όμορφες στιγμές!
Από νωρίς το πρωί παρευρεθήκαμε σε όλα τα σχολεία μας, όλων των βαθμίδων, σε Αμφίκλεια, Ελάτεια και Κάτω Τιθορέα για τον καθιερωμένο Αγιασμό!
Οι μαθητές μας βρήκαν τις σχολικές εγκαταστάσεις καθόλα έτοιμες από πλευράς καθαριότητας, απολύμανσης και καλλωπισμού και έλαβαν ένα συμβολικό δώρο, με μέριμνα του Δήμου, που τύπωσε και μοίρασε επετειακά τετράδια τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Το συμβολικό αυτό δώρο περιέχει αφιέρωμα σε καθοριστικές μάχες που έλαβαν χώρα σε εδάφη του Δήμου μας και σε σημαντικά πρόσωπα και στιγμές του ένδοξου αγώνα των προγόνων μας.
Ελπίζουμε η χρονιά φέτος να κυλήσει ομαλά και να επανέλθουμε σύντομα σε ρυθμούς κανονικότητας. Ας τηρήσουμε όλοι μας με υπευθυνότητα τα μέτρα προστασίας, προκειμένου να αντικρίσουμε ξανά τα χαμογελαστά προσωπάκια των παιδιών!
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας καλή πρόοδο και σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας καλή δύναμη! Η συνεργασία του Δήμου με τους Διευθυντές και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων υπήρξε άψογη κι έτσι ευελπιστούμε να συνεχίσει, προκειμένου να αντιμετωπίζουμε από κοινού και άμεσα όσες ανάγκες προκύπτουν.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.