Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Tην Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 επανασυντονίζουμε τον δέκτη μας (τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
📺📡 Tην Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί, από την Digea, η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση, όπως αυτή προβλέπεται από τον ανανεωμένο Χάρτη Συχνοτήτων που εκπόνησε η Πολιτεία και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τη Φθιώτιδα! Ανάμεσα στα Κέντρα Εκπομπής που επηρεάζονται είναι και το Χλωμό.
Όσοι κάτοικοι λαμβάνετε επίγειο ψηφιακό σήμα, από τα κέντρα εκπομπής που επηρεάζονται, θα χρειαστεί να επανασυντονίσετε τον δέκτη σας (τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή), καθώς πλέον το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα μεταδίδεται σε νέες συχνότητες. Διαφορετικά θα χάσετε όλα τα κανάλια και θα βλέπετε μαύρο στις οθόνες σας.
Σύμφωνα με τις οδηγίες της Digea για τον επανασυντονισμό πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
1) Μεταβείτε στο μενού του δέκτη σας.
2) Επιλέξτε «Εγκατάσταση» αν διαθέτετε αποκωδικοποιητή ή «Ρυθμίσεις» αν διαθέτετε τηλεόραση (ενδέχεται να χρησιμοποιούνται και διαφορετικές διατυπώσεις ανάλογα τον δέκτη).
3) Πραγματοποιήστε είτε αυτόματο συντονισμό, όπου ο δέκτης αναζητά και αποθηκεύει στη μνήμη όλα τα διαθέσιμα προγράμματα, είτε χειροκίνητο συντονισμό, όπου αποθηκεύει στη μνήμη τα προγράμματα συγκεκριμένης συχνότητας.
4) Στο τέλος της αναζήτησης πατήστε ΟΚ/ΝΑΙ.
5) Επιλέξτε έξοδο (exit) ώστε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε.
 Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.digea.gr/234/category/76/2i-PSifiaki-Metabasi-se-Boiotia-Korinthia-Fthiotida-Fokida-kai-tmima-Axa%CE%90as-kai-B-Euboias/el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.