Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

7ο Παγκόσμιο Βραβείο Ποιότητας Ελαιόλαδου για τα "3Δεντρά" από ελαιώνα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Όταν το μεράκι συναντάει την ποιότητα και η αγάπη για τον τόπο τη σκληρή δουλειά, τότε έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αναγνωρισμένο παγκοσμίως.
Αναφερόμαστε στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 3 Dentra, που προέρχεται από ελαιώνα στην Κοινότητα Τιθορέας του Δήμου μας και πρόσφατα έλαβε το 7ο Παγκόσμιο Βραβείο Ποιότητας, στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιόλαδου που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο!
Η Έλλη και ο Άρης, οι παραγωγοί ελαιόλαδου χωρίς συντηρητικά και εμπνευστές της επωνυμίας "3Δεντρά", με πολύ κόπο και μεγάλη πίστη στο προϊόν τους, καλλιεργούν τη γη τους και "κλείνουν" όλο το άρωμα, τη γεύση και την αγάπη για τις ρίζες τους σε ένα μπουκάλι, που ταξιδεύει ανά τον κόσμο και μας κάνει υπερήφανους.
Συγχαρητήρια παιδιά, όχι μόνο για τις συνεχείς διακρίσεις αλλά κυρίως για τον σεβασμό και τη φροντίδα που δείχνετε σε ένα αγαθό με ιδιαίτερη διατροφική αξία. Σας ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασία και ευχόμαστε κάθε συγκομιδή σας να είναι πλούσια και ευλογημένη! https://fb.watch/lKg3r_KlpO/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.