Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού "Ένας Δήμος... Ένα Μέλλον!" ανακοίνωσε η υποψήφια Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή

"Ένας Δήμος... Ένα Μέλλον!" Ένας συνδυασμός, ένα όραμα, μία επιτυχημένη πορεία γεμάτη έργα και χρηματοδοτήσεις - παρά τις όποιες προκλήσεις - μία ομάδα που συνεχίζει με σταθερότητα και συνέπεια τον άοκνο αγώνα της και διεκδικεί εκ νέου την εμπιστοσύνη σας, ώστε να πορευτούμε μαζί στον δρόμο της ανάπτυξης, της προκοπής και της προόδου.
Μία ανανεωμένη ομάδα, που απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη και συμπληρώνεται από νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, όλων των ηλικιών, που προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις και όλα τα χωριά του Δήμου μας. Ενεργοί πολίτες που συμμερίζονται τις αγωνίες μας, μοιράζονται τους ίδιους στόχους με εμάς και επιθυμούν να αλλάξουν το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.
Τα πρώτα ονόματα της παράταξής μας, μαζί με τις βασικές μας προτεραιότητες για έναν Δήμο σύγχρονο και ανταγωνιστικό με επίκεντρο τον άνθρωπο, παρουσιάσαμε εχθές το απόγευμα στο κατάμεστο κατάστημα του κ. Ζιάκα στην Κάτω Τιθορέα. Μία συμβολική κίνηση αφού από εκεί, τέσσερα χρόνια πριν, ξεκίνησε ένα ταξίδι συλλογικής προσφοράς και μία συνειδητή επιλογή σκληρής και μεθοδικής δουλειάς, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου που αγαπάμε και επιλέξαμε να υπηρετούμε.
Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο χθεσινό μας κάλεσμα και όσους βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό μας και απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συστράτευσης προς όλες τις κατευθύνσεις. Στόχος μας, το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας και η προστασία όλων των αγαθών που με κόπο δημιουργήσαμε. Συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία για έναν Δήμο, ένα μέλλον και σας θέλουμε δίπλα μας!
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.