Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας προχώρησε σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να σταλούν ως ενίσχυση στους πλημμυροπαθείς.
 Η ανταπόκριση δημοτών και συλλόγων υπήρξε άμεση και εχθές, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, ένα φορτηγό και ένα αγροτικό του Δήμου μας ταξίδεψαν, γεμάτα προϊόντα και αγάπη, μέχρι τον πληγέντα Δήμο Παλαμά, όπου και παραδώσαμε τρόφιμα, νερά, φάρμακα, καθαριστικά, βρεφικά είδη, ρουχισμό και κλινοσκεπάσματα. Όλα τα είδη πρώτης ανάγκης θα διαχωριστούν από τον Δήμο Παλαμά και θα σταλούν σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε περιοχής.
 Η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο φαίνεται στις δύσκολες στιγμές, εκεί που η ανάγκη δεν χωράει δεύτερες σκέψεις, συμφέροντα ή διαχωρισμούς. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες, τους Συλλόγους και Φορείς του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας για την ανθρωπιά και έμπρακτη συμπαράστασή τους.
 Ο Δήμος μας έχει αποδείξει πολλές φορές το ανθρώπινο πρόσωπό του και αισθανόμαστε ευγνώμονες, όταν οι προσπάθειές μας για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο έχουν θετικό αντίκτυπο και στους δημότες μας, που στέκονται πάντοτε αρωγοί. Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία! Ας το θυμόμαστε όλοι και ας ευχηθούμε την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκαταστάση των πληγεισών περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.