Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Σύλλογος Γυναικών Αμφίκλειας - Καλύτερη γνωριμία του τόπου που ζούμε.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ένας από τους στόχους του συλλόγου μας, ήταν και είναι η καλύτερη γνωριμία του τόπου που ζούμε, τόσο για εμάς τους κατοίκους του, όσο και για τους επισκέπτες του.
Σ΄ αυτό το στόχο συνέτειναν και οι κατά καιρούς έξι πολιτιστικές διαδρομές που πραγματοποιήσαμε.
Σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα, για να αναδείξουμε αυτές τις διαδρομές.
Ένα υπέροχο έργο του αρχιτέκτονα, διακοσμητή εσωτερικών χώρων, κ. Άγγελου Ζηκάκου, στο οποίο απεικονίζεται η νότια πλευρά της οδού Αγίου Βλασίου, τοποθετήθηκε ανατολικά του Ι.Ν. Αγίου Βλασίου και ένα ακόμα απέναντι από το ναό, στο οποίο απεικονίζεται η πρόσοψη του ναού όπως ήταν ως το 1930, ( από φωτογραφία του 1905).
Τα έργα αυτά με περίσσια δοτικότητα, πρόσφερε ο δημιουργός τους στο σύλλογό μας, για χρήση τους. Και ο σύλλογός μας, με σκοπό την ανάδειξη των διαδρομών που προαναφέραμε και κατ΄ επέκταση του παραδοσιακού οικισμού του τόπου μας, δωρίζει στην αγαπημένη μας κωμόπολη, έχοντας την ιδέα και αναλαμβάνοντας τη δαπάνη.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Άγγελο Ζηκάκο!
Ευχαριστούμε το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίου Βλασίου, το κοινοτικό συμβούλιο Αμφίκλειας, την κ. Δήμαρχο και την κ. Αρετή Ρεστέμη !
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.