Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας στην Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023

Στην Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023 στη Θεσσαλονίκη και στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας φιλοξενήθηκε και φέτος ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, παρουσιάζοντας το τουριστικό προϊόν του σε επαγγελματίες του χώρου και δυνητικούς επισκέπτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Ευχαριστούμε πολύ τους εξαίρετους φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες της Περιφέρειας για τη διαρκή στήριξη.
 Ο επικαιροποιημένος και μεταφρασμένος - στα αγγλικά - τουριστικός χάρτης του Δήμου μας, με αξιοθέατα, δράσεις και καταλύματα προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης και μας έδωσε τη δυνατότητα να τους συστήσουμε τις ομορφιές του τόπου μας, το Μουσείο Άρτου στην Αμφίκλεια, την Αρχαιολογική Συλλογή Ελάτειας, τα τοπικά μας προϊόντα και τα γραφικά χωριά μας.
 Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση βρισκόταν με δικό του περίπτερο, ως επαγγελματίας της εστίασης, ο δικός μας Ιωάννης Στρογγυλάκος, ο οποίος εκτός από τα εύγευστα προϊόντα του διαφήμιζε και τον τόπο του. Εμείς να του ευχηθούμε γόνιμες συνεργασίες.
 Οι μικρές κινήσεις εξωστρέφειας και προβολής του Δήμου μας θα γίνονται σταδιακά όλο και μεγαλύτερες, αφού πρόθεσή μας ήταν και παραμένει η διαφήμιση και αύξηση της επισκεψιμότητας σε έναν τόπο με αυθεντικότητα, φυσικό κάλλος και ποιοτικές επιλογές.
 Ο Παρνασσός αλλιώς... Ανακαλύψτε τον!   Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.