Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 74-79

Η ΠΑΠΕΛ νίκησε με 74-79 στην τελευταία αγωνιστική των Playoffs τον Άρη Αμφίκλειας και κατέκτησε το πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ και πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική άνοδο στα τοπικά πρωταθλήματα!
Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός, με τον Άρη Αμφίκλειας να αποχωρεί προσωρινά από τον αγώνα, τον Βέλλιο να αποβάλλεται και την ΠΑΠΕΛ σε ένα αγώνα με σασπένς να φτάνει στη νίκη με 74-79 κατακτώντας το πρωτάθλημα, που θα το έπαιρνε πάντως ούτως η άλλως, καθώς την ίδια ώρα η Μαλεσίνα έχανε στο Βασιλικό.
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ στις τρεις πρώτες περιόδους, με την ΠΑΠΕΛ να φτάνει στην ανατροπή και τη νίκη με επιμέρους σκορ 9-18 στο τελευταίο 10λεπτο και με πρωταγωνιστές σε αυτό το διάστημα τους Νεστωρίδη, Τσακό και Πούλο.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, καθώς από τον Άρη απουσίαζε ο Φωτητζόγλου και από την ΠΑΠΕΛ οι Γκιζόγιαννης και Τριανταφύλλου.
Διαιτητές: Ζάχος-Ραμιώτης.  ΠΗΓΗ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-18, 44-41, 65-61, 74-79.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Βέλλιος): Χαρατσής Αντ. 19 (2), Κατσαρός 2, Μιχέλης 1, Κολιούκος 2, Τσεκούρας 19, Μπαρούτης, Κουρέπης 11, Πανουργιάς 20.

ΠΑΠΕΛ (Χαντζής): Νεστωρίδης 23 (2), Χλέτσος, Τσακός 27 (2), Στεφάνου 20 (3), Πούλος 6 (2), Σιαραψής 3 (1), Παπαδόπουλος, Μπένγκα, Μάμμάς, Μποϊντάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.