Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Eγκαίνια του νέου Γηπέδου Ποδοσφαίρου 8x8 της Αμφίκλειας, φωτό

 Ένα νέο "κόσμημα" προστέθηκε και επισήμως στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, μετά τα εγκαίνια του νέου Γηπέδου Ποδοσφαίρου 8x8 της Αμφίκλειας.
Από τη μεγάλη γιορτή μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια του γηπέδου. 

Ανταποδίδοντάς μας απλόχερα τη φιλοξενία, τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφουμε προς το πρόσωπό του, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο πλευρό μας, προσφέροντας καθοδήγηση με τον πατρικό του λόγο. Τον ευχαριστούμε θερμά τόσο για την έμπρακτη αγάπη του προς τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας όσο και για την τιμητική παρουσία του, που λάμπρυνε την εκδήλωσή μας.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν, επίσης, ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνοτροφίας & Αλιείας κ. Κώστας Αποστολόπουλος, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Ηλίας Καλτσάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ταξίδης, εκλεκτοί αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας, Συλλόγων και Φορέων της περιοχής καθώς και πλήθος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και δημοτών, τους οποίους ευχαριστούμε για τη στήριξη και θετική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.
Η γιορτή των εγκαινίων πλαισιώθηκε από τουρνουά ποδοσφαίρου, με το γήπεδο να γεμίζει παιδιά και χαρούμενες φωνές, ενώ στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στις Ακαδημίες: Ακαδημία 94 Άμφισσας, Διαγόρας Πολυδρόσου, Ένωση 2010 Μακρακώμης - Σπερχειάδας, Εύδωρος Δομοκού, Α.Π.Σ. Κηφισσός Κάτω Τιθορέας και Ακαδημία Λαμίας, που συμμετείχαν με χαρά στο επιτυχημένο τουρνουά χαρίζοντάς μας όμορφες και μοναδικές στιγμές.
Ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους Α.Σ. "Διόνυσος" και Γ.Σ. Παρνασσός Αμφίκλειας για την άρτια διοργάνωση και συμμετοχή τους στο τουρνουά, όσο και για την πολύτιμη συμβολή τους στη περιποίηση, φροντίδα, φύλαξη και καλή εικόνα των γηπέδων και των υποδομών αυτών. Ας στηρίξουμε την προσπάθειά τους και ας φροντίσουμε όλοι να διατηρηθεί το νέο γήπεδο περιποιημένο, ώστε να παραμείνει ένας αξιοπρεπής χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας των παιδιών μας.
Ο Αθλητισμός επι δρά θετικά στην υγεία, την ψυχολογία, τη συνεργασία, τη φιλία. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που αφήνουμε παρακαταθήκη ένα έργο για τη νέα γενιά, το οποίο θα αποτελεί για πολλά χρόνια μέσο προαγωγής όλων των παραπάνω.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.