Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Στον Αρη Αμφίκλειας ο Λουκας Κολοκυθάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΑΡΗ Αμφίκλειας
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον νεαρό αθλητή Κολοκυθά Λουκά!
Ο Κολοκυθάς Λουκας είναι γεννημένος στις 22/01/2000 με καταγωγή από την Πολυδροσσο Παρνασσου. Ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ στις ακαδημίες του Ομπράντοβιτς-Ιτούδη (B.A.C.). Συνέχισε την μπασκετική του πορεία στο παιδικό της Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π.) οπου αγωνιζόταν στην Α κατηγορία της Αθήνας. Ως έφηβος πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Παπαγου οπου την δεύτερη χρόνια στέφθηκε πρωταθλητής της β εφήβων.
Μετά από 2 χρονιές πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Γαλατσιου στον οποιο αγωνιζόταν στο εφηβικό (u18), στους νέους (u22) καθώς ήταν και στο ρόστερ αντρικού α εσκα με αρκετές συμμετοχές.
Στην συνέχεια ήρθε στην ομάδα μας ως δανεικός από την ομάδα του γαλατσιου αλλά ο κορονοϊος δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε ολόκληρη την σεζόν. Μετά τον κορονοϊό γύρισε στην ομάδα του γαλατσιου όπου είχε μια πολύ πετυχημένη σεζόν η οποια τον βρηκε ενα βημα πριν την Γ εθνική καθως η ομάδα του ηττήθηκε στους τελικούς από την Νηαρ Ιστ.
Τέλος, τις τελευταίες 2 χρονιές έπαιξε στην ομάδα της Φιλοθεης όπου την πρώτη πήρε την άνοδο στην Β εσκα.  Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.