Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

2EN - Εναλλακτική Ενεργειακή A.E.: Διασφάλιση ποιότητας, ελαχιστοποίηση του ρίσκου

Η εταιρία 2ΕΝ - Εναλλακτική Ενεργειακή Α.Ε. συμμετέχει για περισότερα από 25 χρόνια στην προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ ο σχεδιασμός και η παραγωγή παραμένουν εξ' ολοκλήρου ελληνική και πραγματοποιούνται στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.
2EN - Εναλλακτική Ενεργειακή A.E.: Διασφάλιση ποιότητας, ελαχιστοποίηση του ρίσκουΑναλαμβάνουν όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για την υλοποίηση των έργων (ανάλυση, σχεδιασμός, μελέτη, αδειοδότηση, επίβλεψη κατασκευής). Η πολυετής εμπειρία τους οδήγησε στον σχεδιασμό και την κατασκευή μετεωρολογικών ιστών, αποδεδειγμένης αντοχής και αξιοπιστίας κάτω από δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες.

Η εταιρία έχει αποσπάσει τιμητική διάκριση Τεχνολογικής Αριστείας για τα προϊόντα της ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ΑΠΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως οι GAMESA, ΤΕΡΝΑ, EDF, VOLTERA του ομίλου J&P, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ είναι η μόνη βιώσιμη λύση στα ενεργειακά αδιέξοδα του πλανήτη. Οραμα ένα ένα ηλεκτρικό δίκτυο όπου το 100% της κατανάλωσης καλύπτεται από ΑΠΕ και στόχος μέσα από την ποιοτική εργασία μας και την συνεχή εκπαίδευση να συνεισφέρουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην απεξάρτηση της χώρας μας από εισαγόμενους ή ρυπογόνους ενεργειακούς πόρους. Επιθυμία η προσφορά θέσεων εργασίας σε έναν πολιτισμένο και ευχάριστο εργασιακό χώρο σε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και όνειρα.
2EN - Εναλλακτική Ενεργειακή A.E.: Διασφάλιση ποιότητας, ελαχιστοποίηση του ρίσκου
Η Εναλλακτική Ενεργειακή είναι μόνιμος χορηγός στα πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Αμφίκλειας -Ελάτειας. Συγκεκριμένα συνεισφέρει στην ανακύκλωση σχεδόν του συνόλου των απορριμμάτων τους ενώ το κεντρικό τους κτίριο θερμαίνεται με βιομάζα και το καλοκαίρι ψύχεται με πολύ μικρή ενεργειακή κατανάλωση.
2EN - Εναλλακτική Ενεργειακή A.E.: Διασφάλιση ποιότητας, ελαχιστοποίηση του ρίσκου

Παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από ΑΠΕ, έχουν βιολογικό καθαρισμό, συλλέγουν βρόχινο νερό σε μεγάλη δεξαμενή υπερκαλύπτοντας τις ανάγκες τους. Κυρίως όμως η Εναλλακτική Ενεργειακή συνεισφέρει στην αποτελεσματική και αποδοτική διείσδυση των ΑΠΕ στο μείγμα της εγχώριας παραγόμενης ενέργειας, προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσει τις μη αναστρέψιμες επεμβάσεις στην φυση και να διατηρήσει αναλλοίωτη για τα παιδιά μας την παρακαταθήκη του περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.2en.gr
Πηγή http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=25577&subid=2&pubid=64121076

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.