Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Με φρέσκο χιόνι το Χ.Κ. Παρνασσού

Δείτε πρωινή φωτογραφία από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στα κελάρια

Και η χθεσινή ανακοίνωση του Χ.Κ. Παρνασσού
Μια καταπληκτική μέρα περίμενε τους φίλους του Παρνασσού σήμερα, λιακάδα, ελαφρύ αεράκι και φρέσκο χιόνι! Μετά και τις δύο τελευταίες συνεχείς χιονοπτώσεις, 20 κ. φρέσκο χιόνι έχει προστεθεί στις πίστες που λειτουργούσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα με αποτέλεσμα να μην έχουν πλέον πέτρες. Βέβαια τα ψηλά, τα απότομα και τα χαμηλά σημεία του βουνού χρειάζονται κι άλλο χιόνι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το χιονοδρομικό με όλες του τις πίστες. Κι από ότι φαίνεται από αύριο το βράδυ ξεκινούν νέες χιονοπτώσεις οι οποίες και θα συνεχιστούν για όλη την επόμενη εβδομάδα. 
Οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι ευνοϊκές και δείχνουν ότι το βουνό μέχρι το επόμενο σαββατοκύριακο θα είναι σε θέση να λειτουργεί πλήρες.
Σήμερα (σ.σ. χθες), και παρά του ότι είναι η ημέρα των Εθνικών Εκλογών η προσέλευση στο βουνό ήταν μεγάλη. Προφανώς ο καλός καιρός αλλά κυρίως το φρέσκο χιόνι (που τόσο μας έχει λείψει φέτος) έκαναν το λαό να ψηφίσει… Παρνασσό!!!
Επίσης σήμερα ξεκίνησε και η επισκευή του εναέριου αναβατήρα Αίολου που είχε πρόβλημα στον μειωτήρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.