Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση αποχαιρετισμού τελειοφοίτων και βράβευση διακριθέντων μαθητών σε αθλητικούς αγώνες και μαθητικούς διαγωνισμούς

Μέσα σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 η προγραμματισμένη εκδήλωση «αποχαιρετισμού των τελειοφοίτων του σχολείου μας και η βράβευση όσων μαθητών συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε σχολικούς αθλητικούς αγώνες και μαθητικούς διαγωνισμούς»
 
Αναμνηστικό λεύκωμα προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στους μαθητές που φεύγουν, ενώ αποχαιρετιστήριο λόγο απηύθυνε η φιλόλογος καθηγήτρια κ. Καλογερά Στέλλα.
Mε πάπυρο βραβεύθηκαν  οι μαθητές και μαθήτριες των ομάδων Πετοσφαίρισης, ΣΚΑΚΙ, οι διακριθέντες στα ατομικά αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού καθώς και όσοι διακρίθηκαν στους μαθητικούς διαγωνισμούς διαφόρων μαθημάτων, στο πρόγραμμαeuroscola και στο πρόγραμμα «Βουλή των Εφήβων Κ’  Σύνοδος».
Παρευρέθηκαν: ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αμφικλείας Πρωτοπρεσβύτερος  Διομήδης Παναγιωτόπουλος, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Ευσταθίου Αμφικλείας ΠρεσβύτεροςΧρήστος Καλλιακούδας, ο Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κ. Γώγος Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Βαφειάς Αθανάσιος,  ο  Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμφικλείας κ. Λουκάς Κόλλιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σωτηρίου, ο Διευθύντρια του Γυμνασίου Αμφίκλειας κα Μπέσιου Ελένη, ο καθηγητής κ. Μπέης Νικόλαος ως εκπρόσωπος του Λυκείου Ελάτειας, το προεδρείου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, καθηγητές και καθηγήτριες του  Γυμνασίου και Λυκείου Αμφίκλειας, ο μέχρι πρόσφατα Αντιδήμαρχος του Δήμου κ. Λουκάς Σκλαβούνος που στην έναρξη της εκδηλώσεως τιμήθηκε με  πλακέτα από το Διευθυντή του Λυκείου κ. Δημήτριο Βασιλείουγια την προσφορά του στην εκπαίδευση της Αμφίκλειας, πλήθος γονέων των μαθητών και οι μαθητές του σχολείου μας.
 
 
Ο Διευθυντής του Λυκείου και Σύλλογος των Διδασκόντων εύχονται στα παιδιά που αποφοιτούν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην επίτευξη των στόχων τους και  ΚΑΛΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.