Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ορισμός του κ. Βαφειά Αθανασίου ως νέου Αντιδημάρχου στην θέση του Λ. Σκλαβούνου

Ο Δήμαρχος Αμφίκλειας- Ελάτειας Ορίζει Αντιδήμαρχο Οικονομικών χωρίς αντιμισθία τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Βαφειά Αθανάσιο του Ευσταθίου με θητεία εντός της τρέχουσας δημοτικής από 18-6-2015 έως 28-2-2017 και του μεταβιβάζει Α. καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
1. Την ευθύνη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των αρμοδιοτήτων των Οικονομικών Υπηρεσιών, αυτών που ασκεί ο Δήμος όπως προβλέπεται:
α)από το άρθρο 75 και όλα τα επόμενα του Κ.Δ.Δ. 3463/2006 και
β)από το άρθρο 94 και όλα τα επόμενα του νόμου του Ν.3852 /2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» όπως ισχύει.
2. Την οργάνωση – την διοίκηση και την εύρυθμη λειτουργία των Οικονομικών Υπηρεσιών (του ανθρώπινου δυναμικού) όπως αυτές ορίζονται σύμφωνα με τον Κ.Δ.Δ. 3463/2006 και τον νόμο 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
3 . Το σχεδιασμό – εφαρμογή και εποπτεία Διαφάνειας & της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης των υπηρεσιών ευθύνης του σε όλη την περιοχή του Δήμου,
4. Την προεδρία της Ομάδας Διοίκησης Έργου της καθ΄ύλην αρμοδιότητας του.
5.Την ευθύνη για την κατοχύρωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.