Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (νέα ομάδα μπάσκετ)

Πριν από έναν χρόνο περίπου μια παρέα φίλων του μπάσκετ με ιδιαίτερη αγάπη για το άθλημα,έριξε στο τραπέζι την ιδέα δημιουργίας μίας ομάδας που θα ασχολείται μόνο με το μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας, με δεδομένο ότι στην περιοχή μας δεν υπάρχει ομάδα μπάσκετ που να έχει οργανωμένα τμήματα σε όλες τις ηλικίες των ακαδημιών, (μίνι,παίδων,εφήβων δηλαδή από 5 έως 18 χρονών) και να συμμετάσχει ενεργά στα τοπικά πρωταθλήματα.
Η ομάδα μας θα έχει και αντρικό τμήμα από την φετινή χρονιά που στο μέλλον θα έχει την δυνατότητα να πλαισιώνεται από τις ακαδημίες μας.
Σε λίγες ημέρες από σήμερα το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και θα προσπαθήσουμε μέσα από το άθλημα που αγαπάμε πολύ και το υπηρετούμε τα τελευταία χρόνια από διάφορες θέσεις, να θέσουμε νέα δεδομένα στην ανάπτυξη του στην περιοχή μας, καθώς μας είναι αδιανόητο το δεύτερο σε τάξη μεγαλύτερο άθλημα της χώρας μας και παγκοσμίως να είναι απών από την δική μας περιοχή σε οργανωμένη πάντα μορφή.
Σε λίγες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε τις συνεργασίες μας για την νέα περίοδο καθώς και τις ημερομηνίες έναρξης των ακαδημιών της ομάδας!


Πηγή ΑΡΗΣ Αμφίκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.