Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Kορυφαία ονόματα της κιθάρας, στην 2η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού, στο Αγρόκτημα Αμφίκαια, την Τρίτη 12/7/2016.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  
«Ξεκινάει με κορυφαία ονόματα της κιθάρας, η 2η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού, στο Αγρόκτημα Αμφίκαια, την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016.»  
    Με κορυφαία ονόματα της κιθάρας ξεκινάει, η 2η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού, στις 12 Ιουλίου του 2016, στοΑγρόκτημα «Αμφίκαια» στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.
Στόχος να προσφέρει στους μαθητές, που θα την παρακολουθήσουν, υψηλές μουσικές γνώσεις και παραστάσεις, μέσα στην απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.
    Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Ακαδημίας, είναι η διεθνούς φήμης κιθαρίστρια, Μάρω Ραζή, που με την συνεργασία του επίσημου προσκεκλημένου της Ακαδημίας Βαγγέλη Μπουντούνη και του Σολίστ της Sony Classical, Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών Στέλιου Γκόλγκαρη, δίνουν μια διαφορετική αίγλη στην διοργάνωση.
    Συμμετέχουν τρεις (3) σπουδαίες Κιθαριστικές Ορχήστρες, μέλη της μεγάλης Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας. Πρόκειται για τηνΚιθαριστική Ορχήστρα Χίου, με Διευθυντή τον Σολίστ & Παιδαγωγό, Γιώργο Αγιάσογλου, την Κιθαριστική Ορχήστρα Καλλιθέας, με Διευθυντή τον πολυβραβευμένο Σολιστ & Μουσικολόγο Γιάννη Μποκέα και την Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας, με Διευθυντή τον επίσης Σολίστ και πολυβραβευμένο καθηγητή κιθάρας, Αντώνη Μυτακίδη. Ακόμη θα εμφανισθούν ο Ευρωπαίος Έλληνας κιθαριστής, που ζει και δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στην Ιρλανδία, Pavlos Kanellakis και το Magico Trio (Γιώργος Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Σμόνος, Μαρία Βουτσινά). Συγκινητική αναμένεται να είναι η παρουσία του Κώστα Κρανίδη, κιθαριστή που συμμετείχε το 1984, στην πρώτη Κιθαριστική Ορχήστρα του Φεστιβάλ Ρεθύμνου, που είχε δημιουργήσει τότε ο Βαγγέλης Μπουντούνης.
    Οι εκδηλώσεις της Ακαδημίας, περιλαμβάνουν σεμινάρια, διαλέξεις, δημιουργία μουσικών συνόλων, συναυλίες και θα ολοκληρωθούν το τελευταίο βράδυ, με τον Διαγωνισμό των Αριστούχων Σπουδαστών, που θα έχει ως κορυφαίο βραβείο, τηνπρόσκληση του καλύτερου μαθητή, την επόμενη χρονιά, ως Σολίστ, στην 3η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.