Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ανατίναξαν ΑΤΜ τα ξημερώματα στη Γραβιά

Με κουκούλες και καλάσνικοφ στα χέρια οι ληστές απείλησαν διερχόμενο οδηγό.
Το "χτύπημα" έγινε στις 4:00΄ τα ξημερώματα στο ΑΤΜ που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου στα ΚΕΠ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο κτίριο του Δημαρχείου και φυσικά σήκωσε από τα κρεβάτια τους κατοίκους της Γραβιάς.

Μάλιστα εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό του Λαμιώτης επαγγελματίας, ο οποίος είδε τους δυο από τους τρεις δράστες με τις κουκούλες και τα καλάσνικοφ στα χέρια. Ο ένας μάλιστα έστρεψε το όπλο απειλητικά προς το μέρος του. Ωστόσο αυτός διατήρησε την ψυχραιμία του και με σταθερή ταχύτητα συνέχισε την πορεία του.

Έξω από το ΑΤΜ ήταν ένα BMW με ανοιχτές πόρτες. Υπήρχε ένα άτομο στη θέση του οδηγού και οι δυο με τις κουκούλες και τα όπλα ήταν έξω. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε και άλλο αυτοκίνητο, ένα seat ibiza, με συνεργούς των ληστών που είχαν το ρόλο των τσιλιαδόρων.
Τελικά παρά τον πανικό που σκόρπισαν και τις ζημιές που προκάλεσαν, οι ληστές μάλλον δεν πήραν τα χρήματα, αφου σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατάφεραν να ανοίξουν τις κασετίνες του ΑΤΜ.
Στην αστυνομική Δ/νση Φωκίδας έχει σημάνει συναγερμός και από εκείνη την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών. Πηγή
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο από το Lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.