Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΓΣ Παρνασσός-Καινούριο 3-0 α.α.

Συνεχίστηκε με πλήρες πρόγραμμα το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας κι αυτό το Σαββατοκύριακο, με κύριο χαρακτηριστικό τις νίκες των πρωτοπόρων στους ομίλους.
Στη Λοκρίδα όπου είχαμε το ντέρμπι κορυφής στην Κάτω Τιθορέα, ο Κηφισσός νίκησε τον Άγ. Σεραφείμ και ξέφυγε 5β. στη κορυφή. Στον ίδιο όμιλο είχαμε διακοπή στο ματς του Ρεγκινίου με τη Σκάρφεια, στο 26’ όταν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ και χτυπήθηκε από φίλαθλο ο β΄ βοηθός Παπαντώνης και να πέσει στο έδαφος,  με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας. 
Στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Σταθαρας δεν έχει αναφέρει από που προέρχονταν ο συγκεκριμένος «φίλαθλος» αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν του Ρεγκινίου… 
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά ο δράστης δεν βρέθηκε… Για την τύχη του ματς αναμένεται να αποφανθεί η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

1ος όμιλος
ΚΗΦΙΣΣΟΣ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ…1-0
ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ…1-1
ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΗ ’92…0-1
ΡΕΓΚΙΝΙ –ΣΚΑΡΦΕΙΑ…ΔΙΕΚΟΠΗ (26’, 1-0)
ΚΟΜΝΗΝΟΣ-ΑΕΤΟΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ…1-0
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ…3-0 χα

Βαθμολογία: Κηφισσός 44, Αγ. Σεραφείμ 39, Ρεγκίνι 36, Παρνασσός 33, Αταλάντη ‘92 31, Ελατειακός 27, κλπ             Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.