Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: "ΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ" ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ 2017

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε και φέτος στην Αμφίκλεια, στις 02 Σεπτεμβρίου, η αυλαία των ‘’πλούσιων’’ και πολυθεματικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων με διοργανωτές τοπικούς Συλλόγους, φορείς και οργανώσεις, κατά κανόνα υπό την αιγίδα του Δήμου. (α) Η καθιερωμένη και ηλικιακά κλιμακούμενη ποδηλατοδρομία, πάντα με ασφάλεια, πέτυχε τον πολλαπλά παιδευτικό της στόχο τον οποίο θέτει ο διοργανωτής <Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ> και (β) Η Βραδιά Χορωδιών, με φορέα τον Ε.Ε. Σύλλογο Γυναικών Αμφίκλειας ενθουσίασε με την αρτιότητά της το πολυάνθρωπο κοινό το οποίο κατέκλυσε την δροσερή Πάνω Πλατεία.   Δ.Ι.Καλπύρης.
"Τα κλειδιά των εκδηλώσεων" τα παίρνει πάντως ο ΕΧΟΣ Αμφίκλειας, με την πεζοπορία στις 10/09, στην Μπαρουτοσπηλιά.
Ενδεικτικά στιγμιότυπα ποδηλατοδρομίας:          









1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για όλες τις εκδηλώσεις. Είναι άσχετο με την ανάρτηση , αλλά δεν ήξερα που να το γράψω. Σε σχέση με το έργο της αποχέτευσης Αμφίκλειας , από τον Μάιο βλέπουμε τα συνεργεία κατασκευής να μειώνονται και οι εργασίες να " κόβουν " ρυθμό. Σήμερα παρατήρησα ότι και το τελευταιο συνεργίο που δούλευε , δεν εμφανίστηκε και αυτό. Επηδή υπάρχει , έστω και σε όχι μεγάλο βαθμό , ταλαιπορία από τα σκάμματα του έργου , αλλά σίγουρα θα μεγαλώσει με το χρόνο έχετε ιδέα τι πρόκειτε να γίνει? Ισχύει αυτό που ακούγετε ότι ο εργολάβος έχει να πληρωθεί 5-6 μήνες ή απλά τα παράτησε και έφυγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.