Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

13o πάρτι νεολαίας Αμφίκλειας, φωτογραφίες

Μια υπέροχη βραδιά, που μας χαρίσατε και φέτος έφτασε στο τέλος της...
Ο Το.Συ.Ν. Αμφίκλειας θα ήθελε να ευχαριστήσει, αρχικά όλους εσάς που γεμίσατε το χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας, το Δήμο Αμφίκλειας Ελατειας για τη στήριξη του, τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κ.Χουλιαρα, τη διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ.Στρωτου, τον κ.Κάμπα και τους συνεργάτες του για την για την ηχητική κάλυψη του πάρτυ, τον κ.Νάνο και τον κ.Δαλαρουγκα για το φαντασμαγορικό σόου με τα πυροτεχνήματα.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους djs μας, Απόστολο Γκιντώνη και τον Matina Sous Peau που μας ξεσήκωσαν κ μας έκαναν να χορεύουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τους φωτογράφους μας Βασιλική Πρεμέτη κ Έφη Κόλλια.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ από βάθη καρδιάς οφείλουμε σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν, για άλλη μια φορά, ώστε να γίνει το πάρτυ το highlight του καλοκαιριού σας!
Ευχαριστούμε Μένιο, Στεργιο, Εριέττα και Στεφη, Κωνσταντίνα, Σπυριδούλα και Αγγελική, Εφη και Νίκο, Μητσο, Βασίλη και Στάθη, Αρετή, Αντρέα και Θύμιο, Ιάσωνα, Βαγγέλη, Αντριάνα και Γιαννα!!!
Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει Το πάρτι, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει σημαδέψει τα καλοκαίρια σας ανανεώνει το ραντεβού του για το 2020 με ένα ακόμα πιο δυνατό #14partyneolaias! Και σας περιμένουμε όλους στο 1ο Techno Outdoor Party που συνδιοργανώνουμε με το Σύλλογο Νεολαίας Ελάτειας στις 25 Αυγούστου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.