Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Νέα μεγάλη «ορφανή» χασισοφυτεία στη Βελίτσα Φθιώτιδας

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα σε ορεινή δύσβατη περιοχή της Αμφίκλειας.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 1.500 δενδρύλλια περίπου, που ήταν "καμουφλαρισμένα" σε δασική έκταση στους πρόποδες του Παρνασσού πάνω από την Τιθορέα (Βελίτσα).
Το ρεπορτάζ λέει ότι αν και οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη φυτεία, τελικά δεν εντοπίστηκαν οι χασισοκαλλιεργητές, με αποτέλεσμα να κάνουμε λόγο για μια ακόμη «ορφανή» μεγάλη χασισοφυτεία
Πρόκειται για ένα ακόμη χτύπημα στην οργανωμένη καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή μετά την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσηςστις αρχές του Αυγούστου.
Όπως είχε αναφέρει ο νέος ΓΕΠΑΔ Στερεάς υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, έχει καταρτίσει και υλοποιεί συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο κατά των ναρκωτικών, που αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του διαχρονικού αυτού προβλήματος, το οποίο αποτελεί «μάστιγα», κυρίως για τους νέους ανθρώπους. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.