Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Δαδιώτικη Εστία-Σεργιάνι στην Παράδοση, βίντεο και φωτό

Αμφίκλεια 10.08.2019    Συνεπής  και φέτος [10.08.2019]  στο πολυαναμενόμενο από όλους καλοκαιρινό της ραντεβού με την χορευτική παράδοση, η "ΔΑΔΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ" ο τοπικός Λαογραφικός και Χορευτικός Σύλλογος, διοργάνωσε επιμελώς  αλλά και συμμετείχε σε ένα ακόμα κορυφαίο χορευτικό "Σεργιάνι στην Παράδοση",  με συνοδούς τους κατοίκους και επισκέπτες  της κωμόπολης και με την μελωδική και γνήσια δημοτική ορχήστρα να δίνει τον σχετικό τόνο. Μετά το πέρας της εξαιρετικής μουσικοχορευτικής εκδήλωσης τα προσκαλεσμένα χορευτικά, οι συνοδοί και οι λοιποί συντελεστές απόλαυσαν την πλουσιοπάροχη Δαδιώτικη φιλοξενία, ενώ το όμορφο γλέντι για όλους συνεχίστηκε μέχρι το πρωί.
Για άλλη μια φορά άπαντες αρίστευσαν. Πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου. Και του χρόνου..   Δ. Ι. Καλπύρης.-     Αντιπροσωπευτικά πλάνα:





Δείτε περισσότερα βίντεο κλικάροντας τους παρακάτω συνδέσμους
  https://youtu.be/9GotS-D1WA0 ,   https://youtu.be/mYw-LqDqh8I,  https://youtu.be/gKZmDyiwhJ8,    https://youtu.be/yux4tqtXFOw,    https://youtu.be/2Jc7CtZZtWQ,   https://youtu.be/F9WtvWPSnHY,    https://youtu.be/pnBfsnV6BPI 





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.