Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 18-19/1 2020 - Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι!

Με το σύνθημα αυτό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού σας προσκαλεί και φέτος να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (World Snow Day),
που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου 2020.
Η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (World Snow Day) καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκι (FIS) και διεξάγεται με σκοπό την προώθηση των σπορ του χιονιού στα κράτη – μέλη της και αφορά τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών.
Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού θα διεξαχθούν στο ΧΚΠ με πολλές εκπλήξεις και happenings για τους μικρούς σκιέρ, με πλήθος από δραστηριότητες για παιδιά στο χιόνι, διαγωνισμούς και πολύ παιχνίδι!
Το ΧΚ Παρνασσού συμμετέχει συνεχώς στις εκδηλώσεις τα τελευταία 9 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα πέρσι μπήκε από την FIS ως φιναλίστ στην τελική τριάδα, του διαγωνισμού της καλύτερης διοργάνωσης  World Snow Day, στο σύνολο των Χιονοδρομικών Κέντρων που συμμετείχαν παγκοσμίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.